ProHearings investeraruniversum

Om ProHearings:
Vårt Investeraruniversum är mixat: Vi har både professionella och privata investerare hos oss. Deltagare på plats i lokalen, via live webcast och de som ser er video efteråt. Vi har de flesta av de professionella investerare som har mandat/intresse att investera i mindre och medelstora nordiska börsbolag i våra löpande uppdaterade register. Vi följer upp våra möten regelbundet och det visar att vi har 20-25% professionella investerare och ytterligare 20-25% som är semiprofessionella. Vi har en live publik på c:a 40* personer på våra investerarträffar och sedan typiskt runt 400 visningar under eventdagen på vår live webcast. Ert bolags egna professionellt gjorda video adderar ytterligare 200-600 visningar kommande månad.  
Vi lägger ner tid på en väl förberedd moderering av er bolagspresentation för intressantast möjliga frågestund. ProHearings gör personliga halvdagsevent med begränsat antal bolag och därför får ni fullt fokus på er presentation. När ni deltar hos ProHearings markerar ni att ni tänker växa. Ni kan alltid välja att presentera på engelska eller svenska.

*Vi reducerar till 25 deltagare på plats på investerarträffen med glesare sittning pga Corona tills detta inte längre är nödvändigt.

ProHearings delade kapitalmarknadsdagar på Engelbrektsplan 1, Stockholm.
Förmiddagar. Startar med frukost kl 08. Bolagspresentationer kl 08.30-11.45

Schema delade kapitalmarknadsdagar 2021:
Fre 19/2, Fre19/3, Fre 23/4, Fre 28/5, Fre 27/8, Fre 15/10, Fre 26/11